Om JFK Group AB


Vi är ett byggföretag som arbetar både mot företag, föreningar och offentlig sektor. Vi har bred kompetens och kan utföra arbetena som totalentreprenör eller underentreprenör. Vi värdesätter kvalité i allt vi gör och vi samarbetar endast med underentreprenörer med högsta kompetens.


Vi på JFK Group är alltid noga med att följa branschens regler och riktlinjer. Våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid genomför våra projekt på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. Tydliga rutiner och effektiva processer försäkrar att projekten genomförs på ett kostnadseffektivt sätt.

VÅR FILOSOFI

 

Vårt mål är att alltid hålla högsta kvalitet på vårt arbete och ständigt ha kundens behov i fokus. Att vår personal trivs och har en bra arbetsmiljö är en av byggstenarna i vårt företag. Vi vill ha engerade medarbetare och satsar kontinuerligt på utbildning för att höja kompetensen och säkerheten för vår personal och våra kunder.

Vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle och har valt att använda FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling (Agenda 2030) som utgångspunkt i vårt miljöarbete.

VISION


Vi ska vara ett personligt och kreativt företag för våra beställare så att vi blir en långsiktig samarbetspartner.


Vi ska expandera med god lönsamhet och vara en uppstickare bland byggföretagen.

 

VI GARANTERAR ER HÖGSTA KVALITET TILL BÄSTA MÖJLIGA PRIS


Vi växer och är på ständig jakt efter nya talanger. Skicka in din spontanansökan till oss idag.

 
 
 
 

VÅRT TEAM ÄR REDO ATT HJÄLA ER, KONTAKTA OSS REDAN IDAG.

Våra samarbetspartners


Copyright © JFK Group AB


Kontaktinformation

Mailbox 4024, 205 74 Malmö